1. Sv. RA. B 29 (Skånebrevsfortegnelsen) Acta priuata nr. 124.
Tryk: Rep. nr. 3873.
Iessa Påwelsons af Bosarp åth Abraham Broderson gifne fulmachtz breef att
igenlösa effterfölliande godz, nembligen Æmmisslöf med een möllestad, som hans
fader Påhl Pætharson pansat hade før attan lödiga marck, och Hiersååhs, som
pantset war for sierxtan (!) lødiga marck. ♦ Dat. quinta feria infra octauas
natiuitatis uirginis
2. Sv. RA. E 102a (udkast til B 29) Sextern 22 nr. 438.
Wettnesskrifft dat. 1392 innehållandes dhet Iøns Pålzson af Bosarp hade gifwet Abram Broderson fullmacht att inløsa till sigh underskrefne godz nembligen Æmmisløf och møllestädh så och Hiersåhs så mycket honom tillkom.
3. Sv. RA. B 30 (udkast til B 29) f. 60r nr. 426, i marginen Fullmackt om godzinlåsande.
1. Skånebrevsfortegnelsen.
Jens Povlsen af Bosarps fuldmagtsbrev til Abraham Brodersen, at han må indløse det efterfølgende gods, nemlig Emislöv med et møllested, som hans fader Povl Pedersen havde pantsat for 18 lødige mark, og Hjärsås, der var pantsat for 16 lødige mark. Givet torsdagen inden ottendedagen efter den berømmelige jomfrus fødselsdag 1392.
2. Udkast til Skånebrevsfortegnelsen.
Vidnesbyrdbrev, givet 1392, som indeholder, at Jens Povlsen af Bosarp havde givet Abraham Brodersen fuldmagt til at indløse for sig nedenfor anførte gods, nemlig Emislöv og møllested ligesom også Hjärsås, så meget som tilkom ham.
3. Udkast til Skånebrevsfortegnelsen.
Brev angående, at Jens Povlsen af Bosarp har givet Abraham Brodersen fuldmagt til at indløse dette nedenforanførte gods, som er Emislöv og et møllested, der ligger derunder, og Hjärsås for så meget, som tilkom Jens Povlsen, hvilket brevet, skrevet 1392, yderligere omtaler.